Home
Zoeken
Sitemap


 

Arcen Events bedrijfsfeesten

De aard van een bedrijfsfeest kan net zo divers zijn als de aanleiding ertoe.

De officiële opening van een nieuw bedrijfspand is immers iets anders dan een meerdaags congres met feestelijke afronding.

Datzelfde geldt voor survival en teambuilding events, voor jubileumvieringen en sportieve uitstapjes, voor productpresentaties en brand events, voor thema's en de rode draad.

 

 

Kortom, elk evenement is maatwerk. De een kiest voor een sobere aanpak, de ander voor een uitbundige. Afhankelijk van het aantal gasten, de sfeer, de ambiance en de gewenste locatie is er letterlijk van alles mogelijk. Maar het is wel noodzakelijk dat de juiste kanalen worden aangeboord om het evenement in alle opzichten te doen slagen.

Arcen Events kent ze allemaal. En van één ding kunt u op aan: u kunt alles aan ons overlaten. Desgewenst ook het volledige communicatietraject rond een evenement.

Strategie

Ieder evenement vraagt om een plan van aanpak, daar gaat een strakke regie aan vooraf en begint met een eerste kennismaking. Daarin bespreken wij o.a.

•      De aanleiding van uw evenement

•      De doelstellingen van uw evenement

•      Het profiel van uw mensen, de genodigden

•      Uw overige specifieke wensen

•      Probleemstellingen en randvoorwaarden

•      Investeringen, uw budget

 

Hierna volgt de ontwikkelingsfase waarin wij op korte termijn een creatief concept aan u voorleggen voorzien van een begroting. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het nader uitwerken van dit plan waarbij de opdracht gestalte begint te krijgen. Daarmee is de organisatie van uw evenement een feit en wordt er toegewerkt naar een perfecte uitvoering van uw project/evenement.

 

In aanloop naar uw evenement heeft u regelmatig contact met onze event manager. Tijdens de uitvoering is hij of zij altijd aanwezig.

Daardoor kunt u zelf volledig uw aandacht vestigen op uw gasten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het feest.

Na plaatsvinden van uw evenement is er een moment van bezinning. Het totale project wordt besproken en op waarde getaxeerd om bij eventuele vervolgopdrachten tot nog betere prestaties te komen.

Arcen Events Catering

Arcen Events is onafhankelijk in de keuze van haar cateraars en restauratieve diensten.

Kwaliteit, diversiteit en functionaliteit staan hoog in ons vaandel. Om die reden zijn ook op dit vlak de mogelijkheden onbegrensd.

Het aanbod varieert van ‘aangeklede borrel’ tot culinaire hoogstandjes en alles ertussenin.

Catering en restauratieve diensten zijn bij ons niet per definitie gekoppeld aan de locatie. Ze zijn immers essentieel voor het welslagen van een feest of evenement.

Vraag vrijblijvend offerte aan voor uw feest.

Stuur een mailtje naar: info@arcenevents.nl of bel met Wilfred Groot 06 5 33 77 382

 

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl