Home
Zoeken
Sitemap


 

Asperge fiets vierdaagse Arcen

16 jaar Asperge Fiets Vierdaagse Arcen

Van 21 t/m 24 mei 2019 vindt voor de zestiende keer de Asperge Fiets Vierdaagse in Arcen plaats.

De startlocatie is Pannenkoek Specialiteiten Restaurant De Bosrand Leermarkt 17 Arcen. Er is een grote gratis parkeerplaats.

Asperges, de koningin onder de groenten 
Noord Limburg is DE aspergestreek van Nederland. In mei en juni kunt u de aspergevelden bezichtigen die u langs de route tegenkomt. In de vele restaurants die langs de route liggen, is het genieten van heerlijke aspergegerechten.

Routes 
In vier dagen tijd worden er dagelijks routes gereden van 40 en 60 kilometer, die telkens starten in Arcen. Diegene die vier dagen meefietsen en zodoende alle stempels hebben, wacht een originele verrassing in de vorm van asperges.

Noord Limburg 
De routes voeren langs aspergevelden, door bossen, heidevelden, de oevers van de Maas en natuurlijk door de pittoreske dorpjes waar Noord Limburg bekent om is. Een van de stempelposten is Streekmuseum de Locht, het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum in Melderslo.

Rondleidingen 
Op woensdag 22 mei en donderdag 23 mei om 16.00 uur is er een speciale rondleiding voor deelnemers aan de Asperge Fiets Vierdaagse door de Hertog Jan Brouwerij van Arcen en door Graanbranderij de IJsvogel in Arcen.

Inschrijven kan bij de start van de vierdaagse.


Overnachten in Noord Limburg 
In Arcen en omgeving zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. U hebt de keuze uit bungalowparken, campings, hotels, pensions, bed en breakfast en kamperen bij de boer. De diverse bedrijven hebben speciale ‘Asperge Fiets Vierdaagse Arcen’ arrangementen. Zie ook: www.arcenevents.nl

Informatie 
Informatie over de Asperge Fiets Vierdaagse Arcen is verkrijgbaar via: www.aspergefietsvierdaagsearcen.nl of tel.: 077 473 19 01.

Wanneer u inschrijft voor 1 mei 2019 ontvangt U Euro 2,00 korting op het inschrijfgeld.
Op de site kunt u ook reeds inschrijven voor deze unieke tochten door het Limburgse land.

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl