Home
Zoeken
Sitemap


 

Bier, bier en ........ BBQ

15.30 uur: Hertog Jan Brouwerij

In de sfeervolle Hertog Jan Brouwerij staat de gids klaar om u alles te vertellen over het brouwen van Hertog Jan Bier. U volgt het brouwproces van water tot bier. Natuurlijk heeft u ook tijd om te proeven. Na de rondleiding staat er een lekker biertje voor u klaar bij de Hertog Jan Proeverij.

17.30 uur   Bierproeverij

U proeft vijf verschillende soorten Hertog Jan bier en ontvangt uitleg over de verschillen in smaken. Hierna volgt een pauze waarin wij een consumptie serveren en een bittergarnituur. Na de pauze volgt een blindproeverij. U proeft dezelfde soorten bier maar dan in zwarte glazen. Wie kan het beste proeven.

18.00 uur: BBQ

Wij verzorgen een heerlijke BBQ. Onze grill master bakt voor u de heerlijkste soorten vlees. Inclusief salades, stokbrood etc. etc.

 

Prijs: € 57,50 p.p.

Prijs is inclusief: rondleiding met gids door de Hertog Jan brouwerij, geschenk en consumptie, bierproeverij incusief bieren, 2 consumpties en bittergarnituur, uitgebreide BBQ inclusief grillmaster.

Groepen vanaf 15 personen

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl