Home
Zoeken
Sitemap


 

Schietbioscoop

Schietbioscoop

Tot voor kort was er in Nederland geen schietbioscoop maar nu hebben wij deze gerealiseerd. In een reeds bestaande loods op het terrein waar ook onze winkel en 100 meter schietbaan zich bevinden. De bewuste loods omvat naast de schietbioscoop ook een ontvangstruimte.

Onze schietbioscoop is de eerste van Nederland!

De schietbioscoop voorziet in behoefte om in een zo realistisch mogelijke situaties te kunnen oefenen met echte vuurwapens en echte munitie. In onze schietbioscoop wordt een film geprojecteerd op een driedubbele papierbaan, en wordt na het schot de inslag van de kogel geregistreerd. Omdat exact dezelfde situatie herhaald kan worden biedt onze schietbioscoop dus de ideale mogelijkheid om het schieten op bewegende doelen te oefenen en te analyseren.

Jagers

Daarom is onze schietbioscoop ook uitzonderlijk geschikt voor jagers; iedere jachtsituatie kan er in worden nagebootst. Ook sportschutters die op dynamische of statische wijze hun sport willen beoefenen zullen in onze schietbioscoop een breed scala aan mogelijkheden kunnen uitoefenen. Behalve voor jagers en sportschutters kunnen in onze bioscoop trainingsprogramma's voor andere doelgroepen (Politie, Jachtopzieners) worden georganiseerd.

Bedrijfsuitjes

Daarnaast kunnen ook groepen recreatieschutters van de faciliteiten gebruik maken, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsuitje.

Kosten voor de baanhuur:

Maandag t/m vrijdag:

9.00 uur tot 12.00 uur: € 90,= per uur.

13.00 tot 18.00 uur: € 95,= per uur.

18.00 tot sluit: € 110,= per uur.

Op zaterdag zijn de kosten altijd € 110,= per uur.

Munitie: € 7,50 per 50 stuks

Voor meet info stuur een mail naar info@arcenevents.nl 

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl