Home
Zoeken
Sitemap


 

Arcen, genieten aan de Maas

 
Programma: 
12.00 uur:
Limburgse koffietafel incl. soep in een restaurant in Arcen. Lekker genieten met een indrukwekkend uitzicht over de Maas.
 
13.30 uur:
Daar groeit de verbeelding. Bezoek aan de Kasteeltuinen van Arcen, een bloemen en planten park van 32 Ha. groot. Bezoek het rosarium met meer dan 10.000 rozen, het romantische kasteel, honderden rododendrons, de Casa Verde en de Oosterse tuinen.
 
 
 
 
16.00 uur:
Hertog Jan Brouwerij
Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij van Arcen. Een gids neemt u mee door het gehele brouwproces: van de eigen bron tot de koperen brouwketels en de bottelmachines. Na afloop een pilsje proeven in de Hertog Jan Proeverij.
 
of

Rondleiding in Graanbranderij de IJsvogel. In de sfeervolle watermolen van Arcen neemt de gids u mee en vertelt u alles over het beroep van molenaar en jeneverstoker. Tijd om te proeven. Na de rondleiding staat er een lekker borreltje voor u klaar.

 
18.00 uur:
Wij serveren een Streek- en bierbuffet in een van de gezellige restaurants van Arcen. Het Streek- en bierbuffet wordt bereid met streekproducten en Hertog Jan bieren.
 
 
Prijsindicatie: € 66,00 per persoon
Prijs is op basis van een deelname van minimaal 20 personen
 
Inclusief: Limburgse koffietafel incl. soep, entree Kasteeltuinen, rondleiding met gids door de Hertog Jan Brouwerij of Graanbranderij de IJsvogel, Bourgondisch Streek- en bierbuffet.
 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl