Home
Zoeken
Sitemap


 

Bier, bier en ...........bier!

Maak kennis met de biercultuur van Arcen.

Maak kennis met Hertog Jan!

Uit liefde voor bier!

Een leuke biermiddag vol plezier en leerzaamheid!

Programma:

15.30 uur:
Hertog Jan Brouwerij Arcen
In de sfeervolle Hertog Jan Brouwerij in Arcen staat de gids klaar om u alles te vertellen over het brouwen van Hertog Jan bier. U volgt het brouwproces van water tot bier. Natuurlijk heeft u ook tijd om te proeven. Na de rondleiding staat er een lekker biertje voor u klaar bij de Hertog Jan Proeverij.

18.00 uur:
Bierproeverij
U proeft vijf verschillende Hertog Jan bieren en krijgt een toelichting op de verschillende soorten. Hierna volgt een blindproeverij. Wie is de beste proever? Deze bierproeverij is inclusief 2 consumpties en een bittergarnituur.

19.30 uur:
Streek/Bierbuffet 
Wij serveren een gevarieerd Streek- en Bierbuffet in een van de gezellige restaurant in het centrum van Arcen. Het streek en bierbuffet is bereid met streekproducten en Hertog Jan bieren.


Prijsindicatie: € 59,75 per persoon
Minimale deelname: 15 personen

Bij 10-14 personen wordt het buffet vervangen door een drie gangen keuze diner.
Prijsindicatie: € 65,75 per persoon

Incl. rondleiding met gids door de Hertog Jan brouwerij, Hertog Jan geschenk en biertje bij de Hertog Jan Proeverij, bierproeverij en blindproeverij inclusief 2 consumpties en bittergarnituur, streek/bierbuffet.

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl