Home
Zoeken
Sitemap


 

Ontdek Arcen en omgeving op een elektrische scooter

Ontdek Arcen en omgeving op een elektrische scooter

Op een unieke wijze kennis maken met het prachtige landschap dat Limburg te bieden heeft. Dat kan met een van onze elektrische scooters. Met deze milieuvriendelijke stoere scooter, ook wel E – Chopper of Scrooser genoemd, ontdekt u de mooiste plekjes van Arcen en omstreken. Een erg bijzonder, mooi en tevens ontspannen dagje uit voor ieder publiek.

Arcen, ook wel de toeristische parel van de Maasduinen genoemd is een dorp dat ligt aan de Maas en dichtbij de grens van Duitsland.  Arcen, uiteraard ook bekend van zijn Hertog Jan Brouwerij, Graanbranderij de IJsvogel en de Kasteeltuinen heeft tal van bezienswaardigheden voor een interessante stop onderweg.

U kunt 1 uur, 2,5 uur of zelfs een hele dag rondrijden op deze elektrische scooter en een prachtige omgeving ontdekken. U krijgt een van onze gratis routes mee waar u stopt langs de interessante bezienswaardigheden dat Arcen en omgeving te bieden heeft. Onderweg komt u plekken tegen waar u kunt stoppen voor een kopje koffie of om iets te eten. Ideaal voor een dagje uit met familie, vrienden of een speciale gelegenheid. Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Huurprijzen:

2,5 uur: vanaf € 30,00

 

 
 
 
Postadres: Postbus 4347, 5944 ZG Arcen.    |    Bezoekadres: Aan de Poel 9, 5944 ES Arcen.   |    Telefoon.: 077 473 1334    |    Email: info@arcenevents.nl